Bashkohuni me ekipin e Lojërave U LIVE. Nisja e prurjeve.

Postoni foto dhe video. Fito duke krijuar përmbajtjen e lojës.

U LIVE Games është një platformë transmetimi për lojëra dhe esports ku autorët krijojnë transmetime live, postojnë foto dhe video përmbajtje dhe bisedojnë me audiencën.

Ne jemi në kërkim të autorëve të talentuar të gatshëm për të krijuar përmbajtje unike.

Zgjeroni audiencën tuaj

Ne mbështesim streaming. Keni tashmë një kanal në Youtube ose Twitch, por dëshironi më shumë shikime? Thjesht shtoni Lojërat U LIVE në cilësimet tuaja.

Platforma jonë është në dispozicion në 250 vende dhe mbështet 12 gjuhë. Do bisedë ose përmbajtje tekstuale përkthehet automatikisht, kështu që nuk duhet të dini gjuhën e audiencës tuaj.

Shërbime me të cilat ne punojmë

Përdorni potencialin e Lojërave U LIVE për të fituar në prurje.

Ne paguajmë për minutë (për transmetime) dhe për pamje (për postime). Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë ne ju paguajmë. Përdoruesit paguajnë për secilën pamje fotografike ose video, U LIVE Games paguan për secilën 50 shikime.

Postoni përmbajtje ekskluzive të disponueshme vetëm për pajtimtarët dhe vendosni koston që ju nevojitet. Ne marrim përsipër tërheqjen e shikuesve.

Kushtet e veçanta për
transmetuesit popullorë

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në platformën U LIVE Fit dhe do t'ju furnizojmë me mbështetje për zhvilluesit, nëse keni më shumë se 5000 abonentë. Thjesht dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID në emailin e Lojërave U LIVE: hello@ulive.games

Mblidhni dhurime
pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike, në mënyrë që të pranoni shpërblime drejtpërdrejt nga përdoruesit.

Programi i Filialit

Jini krijues në marrëdhëniet me audiencën: ftoni shikuesit e interesuar për lojëra. Falë programit të filialeve ne mund të marrim maksimumin nga një bashkëpunim i tillë.

Fto shikuesit

Ndani lidhjen tuaj në Lojërat U LIVE në rrjetet sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgojuni miqve tuaj individualisht - merrni 30% nga blerjet e atyre që keni ftuar.

Ftoni transmetues të tjerë

Merrni 14% nga të ardhurat e transmetuesve të tjerë. Ata duhet të regjistrohen vetëm përmes lidhjes tuaj të filialit.

Lehtë për të tërhequr para

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 10 dollarë.

Tërhiqni para në llogaritë Visa ose Mastercard, portofolin e Bitcoin, Sepa dhe Bitsafe ose krijoni fatura (faturat e pagesave).

Pa pagesë pagese - U LIVE Fit merr përsipër rreziqet e rimbursimit.