Придружи се на тимот на U LIVE Games. Стартувајте струи.

Објавувајте фотографии и видеа. Заработете со создавање содржина на игри.

U LIVE Games е платформа за стриминг во врска со игри и придружба, каде што авторите лансираат преноси во живо, објавуваат содржина на фотографии и видео и разговараат со публиката.

Бараме талентирани автори подготвени да создадат уникатни содржини.

Проширете ја вашата публика

Ние поддржуваме повеќе стриминг. Веќе имате канал Youtube или Twitch, но сакате повеќе прегледи? Само додадете U LIVE игри во вашите поставки.

Нашата платформа е достапна во 250 земји и поддржува 12 јазици. Секое разговор или текстуална содржина автоматски се преведува, така што не треба да го знаете јазикот на вашата публика.

Услуги со кои работиме

Користете го потенцијалот на U LIVE Игри за да заработите на потоците.

Плаќаме за минута (за потоци) и по преглед (за постови). Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе ви плаќаме. Корисниците плаќаат за секоја слика или преглед на видео, U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Објавувајте ексклузивна содржина достапна само за претплатници и поставете ги потребните трошоци. Го преземаме привлекувањето на гледачи.

Специјални услови за
популарни потомци

Willе ви удвоиме сè што заработивте на платформата U LIVE Fit и ќе ви обезбедиме поддршка за програмери, доколку имате повеќе од 5000 претплатници. Едноставно испратете ја врската до вашата страница и лична карта до U-LIVE е-пошта со игри: hello@ulive.games

Собери донации
без посредници

Ние дозволуваме да објавувате врски до услуги за донации и е-паричници за да можете да прифатите бонуси директно од корисниците.

Програма за придружба

Бидете креативни во справувањето со публиката: поканете ги гледачите заинтересирани за игри. Благодарение на придружната програма можеме да добиеме максимум од таквата соработка.

Поканете гледачи

Споделете ја вашата врска до U LIVE игри во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете ја до вашите пријатели поединечно - добијте 30% од набавките на оние што ги поканивте.

Поканете други проследувачи

Добијте 14% од приходите на другите проследувачи. Тие само треба да се регистрираат преку вашата партнерска врска.

Лесно се повлекуваат пари

Размена на секои 5000 монети на 1 американски долари. Минимална сума за повлекување - 10 долари.

Повлечете пари на сметките Visa или Mastercard, Bitcoin, паричникот, Sepa и Bitsafe или креирајте фактури (сметки за плаќање).

Без наплата - U LIVE Fit ги презема ризиците за поврат.