Përdorni studentët dhe ekipet e studentëve të ekipit në internet për të fituar më shumë

U LIVE Games është një platformë transmetimi në internet dhe lojëra në internet, ku autorët lansojnë transmetime të drejtpërdrejta, postojnë foto dhe video me përmbajtje dhe bisedojnë me shikuesit.

Ne jemi në kërkim të autorëve të talentuar dhe ekipeve të cybersports për transmetim të drejtpërdrejtë dhe krijimin e përmbajtjes së lojës.

Regjistroni një llogari të përdoruesit dhe përdorni të gjitha mundësitë e Lojërave U LIVE për të fituar përmbajtjen e lojës

Kujtojuni studentëve të përdorin linqe bashkëpunimi

Merrni 14% nga të ardhurat e tyre nga fluksi.

Ftoni përdorues të rinj

Merrni 30% nga blerjet e tyre.

Skema e lehtë e fitimit të parave

U LIVE Games u jep më shumë mundësi sreamers për të fituar përmbajtjen e lojës. Filloni transmetime dhe punëtori me pagesa për minutë. Nisni përmbajtje të paguar si mësime, regjistrime në turne dhe turne dhe merrni të ardhura mujore përmes pajtimit. Ngarko fotografi dhe video falas - Lojërat U LIVE paguajnë për çdo 50 shikues.

Promovimi i markës tuaj personale

Departamenti i marketingut U LIVE ndihmon ekipet dhe autorët e shquar në promovimin e markave të tyre. Ne organizojmë njoftime për shtyp të ngjarjeve të mëdha.

Platformë shumëgjuhëshe

Ne jemi të përfaqësuar në 250 vende dhe 12 gjuhë. Bisedat dhe përmbajtja tjetër tekstuale përkthehen automatikisht në gjuhën tuaj.

Kushtet e veçanta për autorët e talentuar

Ne do të dyfishojmë shumën që keni fituar në platformën U LIVE Games dhe do t'ju furnizojmë me mbështetje të përhershme për zhvilluesit, nëse keni më shumë se 5000 abonentë në Twitch, YouTube, Facebook ose shërbim tjetër.

Thjesht dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID në emailin tonë: hello@ulive.games

Fitimi për minutë

Ne paguajmë për çdo shikues në dhomën tuaj, edhe nëse është një rrjedhë falas.

Rrjedha e shumëfishtë

Kombinoni transmetimin në Lojërat U LIVE me transmetimin në shërbime të tjera.

Mblidhni donacione pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike për të marrë shpërblime drejt nga përdoruesit.

Asnjë ndalim i përmbajtjes

Ne nuk ndalojmë lojëra dhe përmbajtje të nxehtë në transmetime - ka kufij vendi dhe moshe për çdo publikim.

Tërheqje e thjeshtë dhe e përshtatshme e parave

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 10 dollarë.

Tërhiqeni në llogaritë Visa ose Mastercard, portofolin e Bitcoin, Sepa dhe Bitsafe ose përmes faturave (faturat e pagesave).

Pa pagesa pagese. Ju merrni 100% të ardhura, U LIVE Games merr rreziqet e rimbursimit.