Користете ги студентските тимови за студенти во киберкупортс и студенти на дипломирани студенти за да заработите повеќе

U LIVE Games е платформа за стриминг во сајбер-извоз и игри, каде што авторите лансираат преноси во живо, објавуваат содржини со фотографии и видео и разговараат со гледачите.

Бараме талентирани автори и тимови за сајберпорт за пренесување во живо и создавање содржина на игри.

Регистрирајте корисничка сметка и искористете ги сите можности на U LIVE Игри за да заработите содржина на играта

Потсетете ги студентите да користат придружни врски

Добијте 14% од приходите од прилив.

Поканете нови корисници

Добијте 30% од нивните набавки.

Шема за лесна монетизација

U LIVE Games им дава на потомците повеќе можности да заработат за содржината на играта. Започнете струи и работилници со исплати по минута. Стартувајте платена содржина како упатства, снимања во тек и турнир и примајте месечен приход преку претплата. Поставете бесплатни фотографии и видеа - U LIVE Игри плаќа за секои 50 гледачи.

Промоција на личен бренд

Секторот за маркетинг U LIVE Games им помага на тимови и истакнати автори во промовирањето на нивните брендови. Ние организираме соопштенија за печатот на големи настани.

Повеќејазична платформа

Застапени сме во 250 земји и на 12 јазици. Разговори и друга текстуална содржина автоматски се преведува на вашиот јазик.

Посебни термини за талентирани автори

Willе ја удвоиме сумата што ја заработивте на платформата на игри LIVE Games и ќе ви обезбедиме постојана поддршка за развивачи, доколку имате повеќе од 5000 претплатници на Twitch, YouTube, Facebook или друга услуга.

Едноставно, испратете ја врската до вашата страница и лична карта на нашата е-пошта: hello@ulive.games

Заработка во минута

Плаќаме за секој гледач во вашата соба, дури и ако тоа е бесплатен поток.

Мулти стриминг

Комбинирајте стриминг на U LIVE игри со стриминг на други услуги.

Соберете донации без посредници

Дозволуваме објавување линкови до услуги за донации и е-паричници за да добиеме бонуси право од корисниците.

Нема забрани за содржина

Ние не забрануваме игри и жешка содржина во струи - има ограничувања за земјата и возраста за секоја публикација.

Едноставно и удобно повлекување пари

Размена на секои 5000 монети на 1 американски долари. Минимална сума за повлекување - 10 долари.

Повлечете се на сметките Visa или Mastercard, паричникот на Bitcoin, Sepa и Bitsafe или преку фактури (сметки за плаќање).

Нема плаќања. Добивате 100% приход, U LIVE Games ги презема ризиците за поврат.