Mount & Blade 2 Bannerlord
rrugëkalime, këshilla, udhëzues

Këshilla dhe truket, armatimi më i mirë dhe armët, rishikime të fraksioneve

U LIVE Games është një platformë transmetimi rreth lojërave dhe esports

Këtu do të mësoni se si të merrni armë të larta, të fitoni para live duke luajtur Mount dhe Blade 2 Bannerlord, shikoni vlerësimet e videos
dhe provoni transmetimin - nisni transmetimet live dhe bisedoni me audiencën.

Personi luan Mount & Blade 2 Bannerlord në PC

Shikoni beteja në shkallë të gjerë në Lojërat U LIVE. Stremet tona femra do të tregojnë se si të luftojmë dhe cili pjesë në Mount and Blade 2 Bannerlord është e shkëlqyeshme për rishtarët. Ata gjithashtu do të rishikojnë lojën dhe tregojnë se si të fitojnë para përmes Tale Words.

Jini të informuar në lidhje me lajmet më të fundit Mount and Blade 2 Bannerlord dhe ngjarje të tjera të shquara nga bota e lojërave dhe esports.
Ne postojmë vrojtime dhe orare të transmetimit për lehtësinë tuaj.

Mount & Blade 2 rrjedhjet Bannerlord në platformën U LIVE Games

Bëhuni autor

Postoni video interesante në lidhje me Mount & Blade 2 Bannerlord dhe lojëra të tjera të njohura, filloni transmetime, bisedoni me njerëz të një mendje të njëjtë, fitoni përmes shikimeve.

Mount & Blade 2 Rrjedhat e gamer Bannerlord në platformën U LIVE Games

Zgjeroni audiencën tuaj

Tashmë lumeni Mount dhe Blade 2
Youtube ose Twich,
por dua me shume shikime?
Shtoni Lojërat U LIVE në cilësimet tuaja.
Ne mbështesim streaming.

Biseda u bë më e lehtë

Anydo bisedë ose përmbajtje tekstuale përkthehet automatikisht në gjuhën tuaj. Pra, nuk keni pse të dini gjuhën e audiencës suaj.

Përdorni potencialin e kësaj platforme për të fituar
Rrjedhat e Mount dhe Blade 2

Ne paguajmë për çdo minutë të transmetimit tuaj dhe çdo pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë ne ju paguajmë.

Transmetuesit e lojrave bisedojnë me shikuesit në Lojërat U LIVE

Postoni rryma të regjistruara dhe fitoni përmes pamjeve

Shikuesit paguajnë për çdo pamje të postimit ose videos suaj, U LIVE Games paguan për çdo 50 shikim.

Merrni shpërblime direkt nga shikuesit

Postoni lidhje për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike.

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në Lojërat U LIVE. Ne gjithashtu garantojmë mbështetjen e zhvilluesve tanë për ju

Përfshini shikuesit në procesin e transmetimit dhe motivoni ata të shikojnë gjërat tuaja përmes pajtimit

Vendosni çmimet që ju nevojiten. Ne marrim përsipër tërheqjen e shikuesve të Nioh 2 në platformë.

E tëra që ju duhet është të filloni prurje tërheqëse dhe të krijoni përmbajtje të lezetshme Nioh 2 dhe përmbajtje të tjera të lojës