Mount & Blade 2 Bannerlord
патеки, совети, упатства

Совети и трикови, најдобар оклоп и оружје, осврти на фракции

U LIVE Games е платформа за стриминг за игри и придружба

Овде ќе научите како да набавите врвно оружје, да заработувате пари во живо играјќи Mount and Blade 2 Bannerlord, гледајте видео коментари
и обидете се со стриминг - започнете преноси во живо и разговарајте со публиката.

Лицето го игра Mount & Blade 2 Bannerlord на компјутер

Гледајте големи битки на U LIVE игри. Нашите женски потомци ќе покажат како да се борат и која фракција во Mount and Blade 2 Bannerlord е одлична за почетниците. Тие исто така ќе ја разгледаат играта и ќе покажат како да заработат пари преку Tale Words.

Бидете информирани за најновите новости на Mount and Blade 2, Bannerlord и други истакнати настани од светот на игри и придружба.
Ние објавуваме прегледи и распореди на радиодифузија за ваша погодност.

Mount & Blade 2 потоците на Bannerlord на платформата U LIVE Games

Станете автор

Објавувајте одлични видеа за Mount & Blade 2 Bannerlord и други популарни игри, започнете потоци, разговарајте со истомисленици, заработувајте преку прегледи.

Монтажа и Блејд 2 генерирани генерирани текови на платформата U LIVE Games

Проширете ја вашата публика

Веќе проследувајте ги Mount и Blade 2
YouTube или Twich,
но сакаш повеќе погледи?
Додадете U LIVE игри во вашите поставки.
Ние поддржуваме повеќе стриминг.

Разговорот стана полесно

Секое разговор или текстуална содржина автоматски се преведува на вашиот јазик. Затоа, не мора да го знаете јазикот на вашата публика.

Користете го потенцијалот на оваа платформа за да заработите
Потоци на Mount and Blade 2

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе ви плаќаме.

Аватарот на игри разговара со гледачите на U LIVE игри

Објавувајте снимени струи и заработувајте преку прегледи

Гледачите плаќаат за секој преглед на вашиот пост или видео, U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Добијте бонуси директно од гледачите

Објави линкови до услуги за донации и е-паричници.

Willе удвоиме сè што заработивте на U LIVE игри. Ние, исто така, гарантираме поддршка за нашите програмери за вас

Вклучете ги гледачите во процесот на стриминг и мотивирајте ги да ги гледаат вашите работи преку претплата

Поставете ги цените што ви се потребни. Го преземаме привлекувањето на гледачите на Nioh 2 на платформата.

Сè што ви треба е да започнете струјни струи и да создадете кул Nioh 2 и друга содржина на игри