Shikoni videot e Minecraft
në Lojërat U LIVE

Watch. Luaj. Shfaqje.

U LIVE Games është një platformë transmetimi rreth lojërave dhe esports

Këtu mund të shikoni Minecraft në HD falas, të filloni transmetime dhe të bisedoni me audiencën tuaj.

Djalosh luan Minecraft

Shikoni Minecraft, Dota 2, CS: GO dhe rrjedhat e tjera të lojërave
nga programet tona femra - Ekipi U LIVE

Të gjitha gjërat interesante nga bota e Minecraft
në Lojërat U LIVE - përparimet e hartave,
mbijetesë, komente mod, karikaturat,
leksione dhe prurje.

Rrjedhat e Minecraft në platformën U LIVE Games

Bëhuni një rrymë

Nisni Minecraft dhe rrjedhat e tjera të lojërave, postoni lets
dhe fitoni përmes pamjeve.

Rrjedhat e gamerit të Minecraft në Lojërat U LIVE

Zgjeroni audiencën tuaj

Tashmë një transmetues i Minecraft në Youtube ose Twich, por dëshiron më shumë shikime?
Shtoni Lojërat U LIVE në cilësimet tuaja.
Ne mbështesim streaming.

Biseda u bë më e lehtë

Anydo bisedë ose përmbajtje tekstuale përkthehet automatikisht në gjuhën tuaj. Pra, nuk keni pse të dini gjuhën e audiencës suaj.

Përdorni potencialin e kësaj platforme për të fituar në rrjedhën e Minecraft

Ne paguajmë për çdo minutë të transmetimit tuaj dhe çdo pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë ne ju paguajmë.

Transmetuesit e lojrave bisedojnë me shikuesit në Lojërat U LIVE

Postoni rryma të regjistruara dhe fitoni përmes pamjeve

Shikuesit paguajnë për çdo pamje të postimit ose videos suaj, U LIVE Games paguan për çdo 50 shikim.

Merrni shpërblime direkt nga shikuesit

Postoni lidhje për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike.

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në Lojërat U LIVE. Ne gjithashtu garantojmë mbështetjen e zhvilluesve tanë për ju

Përfshini shikuesit në procesin e transmetimit dhe motivoni ata të shikojnë gjërat tuaja përmes pajtimit

Vendosni çmimet që ju nevojiten. Ne marrim përsipër tërheqjen e shikuesve të Minecraft në platformë.

E tëra që ju duhet është të filloni prurje tërheqëse dhe të krijoni Minecraft të freskët dhe përmbajtje të tjera të lojës