Гледајте ги видеата од Minecraft
на U LIVE игри

Гледајте. Играј Прикажи

U LIVE Games е платформа за стриминг за игри и придружба

Овде можете да го гледате Minecraft во HD бесплатно, да започнете потоци и да разговарате со вашата публика.

Гај игра Минекрафт

Гледајте Minecraft, Dota 2, CS: GO и други струи на игри
од нашите женски стримувачи - Тимот на U LIVE

Сите фасцинантни работи од светот на Minecraft
на U LIVE игри - чекор напред низ картата,
опстанок, мод осврти, цртани филмови,
листи и потоци.

Проследувачи на Minecraft на платформа U LIVE Games

Станете потоп

Стартувајте Minecraft и други струи за игра, објавувате листи
и заработи преку прегледи.

Проследувачи на гејмер од Minecraft на U LIVE игри

Проширете ја вашата публика

Веќе сте проследувач на Minecraft на YouTube или Twich, но сакате да имате повеќе пати?
Додадете U LIVE игри во вашите поставки.
Ние поддржуваме повеќе стриминг.

Разговорот стана полесно

Секое разговор или текстуална содржина автоматски се преведува на вашиот јазик. Затоа, не мора да го знаете јазикот на вашата публика.

Користете го потенцијалот на оваа платформа за да заработите на струи од Minecraft

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе ви плаќаме.

Аватарот на игри разговара со гледачите на U LIVE игри

Објавувајте снимени струи и заработувајте преку прегледи

Гледачите плаќаат за секој преглед на вашиот пост или видео, U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Добијте бонуси директно од гледачите

Објави линкови до услуги за донации и е-паричници.

Willе удвоиме сè што заработивте на U LIVE игри. Ние, исто така, гарантираме поддршка за нашите програмери за вас

Вклучете ги гледачите во процесот на стриминг и мотивирајте ги да ги гледаат вашите работи преку претплата

Поставете ги цените што ви се потребни. Го преземаме привлекувањето на гледачи од Minecraft кон платформата.

Сè што ви треба е да започнете струјни струи и да создадете кул Minecraft и друга содржина на игри