Gjysma e jetës: Alyx - video dhe transmetime në Lojërat U LIVE

Shqyrtime, përparime dhe vrojtime të Half-Life 2

U LIVE Games është një platformë transmetimi rreth lojërave dhe esports

Këtu mund të shikoni lojëra lojërash dhe këshilla për ecje për Half-Life: Alyx
live, shijoni vlerësimet e videove ose bëhuni vetë transmetues - filloni transmetime dhe bisedoni me audiencën tuaj.

Half-Life: Alyx gamer transmeton në Lojërat U LIVE

Shijoni aventurat e Alyx Vance në Lojërat U LIVE. Fluturuesit tanë femra, Ekipi U LIVE,
do t'ju tregojë Half-Live të plotë: përparim në Alyx. Ata gjithashtu do të rishikojnë lojën dhe do të zbulojnë sekretet e saj.

Jini të informuar në lidhje me lajmet më të fundit të Gjysmë-Jetës dhe ngjarjet e tjera të lojërave dhe shoqërimeve.
Ne postojmë vrojtime dhe orare të transmetimit për lehtësinë tuaj.

Gjysma e jetës: Alyx transmeton në Lojërat U LIVE

Bëhuni autor

Postoni videot e ftohta të gjysmë-jetës dhe lojëra të tjera të njohura, filloni transmetime, bisedoni me njerëz të një mendje të njëjtë dhe fitoni përmes shikimeve.

Rrjedhat e vajzave Half-Life: Alyx në platformën Lojëra U LIVE

Zgjeroni audiencën tuaj

Tashmë transmetoni Half-Life në Youtube ose
Twich por dëshironi më shumë pamje?
Shtoni Lojërat U LIVE në cilësimet tuaja.
Ne mbështesim streaming.

Biseda u bë më e lehtë

Anydo bisedë ose përmbajtje tekstuale përkthehet automatikisht në gjuhën tuaj. Pra, nuk keni pse të dini gjuhën e audiencës suaj.

Përdorni potencialin e kësaj platforme për të fituar në Half-Life: Alyx streams

Ne paguajmë për çdo minutë të transmetimit tuaj dhe çdo pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë ne ju paguajmë.

Transmetuesit e lojrave bisedojnë me shikuesit në Lojërat U LIVE

Postoni rryma të regjistruara dhe fitoni përmes pamjeve

Shikuesit paguajnë për çdo pamje të postimit ose videos suaj, U LIVE Games paguan për çdo 50 shikim.

Merrni shpërblime direkt nga shikuesit

Postoni lidhje për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike.

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në Lojërat U LIVE. Ne gjithashtu garantojmë mbështetjen e zhvilluesve tanë për ju

Përfshini shikuesit në procesin e transmetimit dhe motivoni ata të shikojnë gjërat tuaja përmes pajtimit

Vendosni çmimet që ju nevojiten. Ne marrim përsipër tërheqjen e shikuesve të Half-Life në platformë.

E tëra që ju nevojitet është të filloni prurje tërheqëse dhe të krijoni përmbajtje të lezetshme të gjysmë-jetës dhe përmbajtjes tjetër të lojës