Half-Life: Alyx - видеа и потоци на U LIVE игри

Прегледи, достигнувања и прегледи на Half-Life 2

U LIVE Games е платформа за стриминг за игри и придружба

Овде можете да гледате игри и совети за прошетки за Half-Life: Alyx
во живо, уживајте во прегледите со видео или сами станете проследувач - започнете проследувања и разговарајте со вашата публика.

Half-Life: Alyx gamer пренесува на U LIVE игри

Уживајте во авантурите на Аликс Ванс на U LIVE игри. Нашите женски стримувачи, U LIVE Team,
ќе ви покаже целосен полу-живо: Аликс пробив. Тие исто така ќе ја разгледаат играта и ќе ги откријат нејзините тајни.

Бидете информирани за најновите вести за полуживот и други настани за игри и придружба.
Ние објавуваме прегледи и распореди на радиодифузија за ваша погодност.

Half-Life: Alyx пренесува на U LIVE игри

Станете автор

Објавувајте ги видеата со полуживот и други популарни игри, стартувајте проследувања, разговарајте со истомисленици и заработувајте преку прегледи.

Девојки течат половина век: Alyx на платформата за игри со живи игри

Проширете ја вашата публика

Веќе проследувајте Half-Life на YouTube или
Twich но сакаш повеќе погледи?
Додадете U LIVE игри во вашите поставки.
Ние поддржуваме повеќе стриминг.

Разговорот стана полесно

Секое разговор или текстуална содржина автоматски се преведува на вашиот јазик. Затоа, не мора да го знаете јазикот на вашата публика.

Користете го потенцијалот на оваа платформа за да заработите на Half-Life: Alyx струи

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе ви плаќаме.

Аватарот на игри разговара со гледачите на U LIVE игри

Објавувајте снимени струи и заработувајте преку прегледи

Гледачите плаќаат за секој преглед на вашиот пост или видео, U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Добијте бонуси директно од гледачите

Објави линкови до услуги за донации и е-паричници.

Willе удвоиме сè што заработивте на U LIVE игри. Ние, исто така, гарантираме поддршка за нашите програмери за вас

Вклучете ги гледачите во процесот на стриминг и мотивирајте ги да ги гледаат вашите работи преку претплата

Поставете ги цените што ви се потребни. Го преземаме привлекувањето на гледачи Half-Life на платформата.

Сè што ви треба е да започнете ангажирани струи и да креирате кул Half-Life и друга содржина на игри