Протоци на Дота 2 на U LIVE игри

Гледајте. Играј Прикажи

U LIVE Games е платформа за стриминг за игри и придружба

Овде можете да гледате преноси во живо на Дота 2, да започнете онлајн преноси и да разговарате со гледачите.

Гај го игра wyvern и ја пренесува Дота на U LIVE игри

Гледајте ја Дота 2,
CS: GO, Minecraft и други текови на игри од нашите жени
Ти си IVEИВ тим

Бидете информирани за најновите новости на Дота 2 и за другите истакнати настани во светот на игри и придружба.
Ние објавуваме прегледи и распореди на радиодифузија за ваша погодност.

Протоци на Дота 2 на платформата U UIVE Games

Станете автор

Стартувајте го Дота 2 и други струи на игри, разговарајте со гледачите во формат Само разговор, заработувајте преку прегледи.

Девојки ги пренесува Дота 2 на U LIVE игри

Проширете ја вашата публика

Веќе пренесувајте Дота 2 на YouTube или Twich, но сакате повеќе прегледи?
Додадете U LIVE игри во вашите поставки.
Ние поддржуваме повеќе стриминг.

Разговорот стана полесно

Секое разговор или текстуална содржина автоматски се преведува на вашиот јазик. Затоа, не мора да го знаете јазикот на вашата публика.

Користете го потенцијалот на оваа платформа за да заработите на потоците Дота 2

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе ви плаќаме.

Аватарот на игри разговара со гледачите на U LIVE игри

Објавувајте снимени струи и заработувајте преку прегледи

Гледачите плаќаат за секој преглед на вашиот пост или видео, U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Добијте бонуси директно од гледачите

Објави линкови до услуги за донации и е-паричници.

Willе удвоиме сè што заработивте на U LIVE игри. Ние, исто така, гарантираме поддршка за нашите програмери за вас

Вклучете ги гледачите во процесот на стриминг и мотивирајте ги да ги гледаат вашите работи преку претплата

Поставете ги цените што ви се потребни. Го преземаме привлекувањето на гледачите на Дота 2 на платформата.

Сè што ви треба е да започнете ангажирани струи и да создадете кул Dota 2 и друга содржина на игри