Dënimet e Përjetshme të rrjedhave

Shëtitjet, sekretet, vezët e Pashkëve, rishikimet, udhëzuesit

U LIVE Games është një platformë transmetimi rreth lojërave dhe esports

Këtu mund të mësoni të luftoni bishat djallëzore nga Doom Eternal jetojnë në mënyrë të efektshme, të shikoni rishikime në video ose të bëheni vetë një përcjellës - nisni transmetimet në internet dhe bisedoni me shikuesit.

Njeriu luan Doom Eternal në platformën Lojëra U LIVE

Vëzhgoni përpjekjen për pastrimin e dënimit në Lojërat U LIVE. Fluturuesit tanë femra luajnë si perëndeshë - ata do t'ju mësojnë një gjë ose dy dhe do të zbulojnë sekretet e lojës.

Jini të informuar në lidhje me lajmet më të fundit të Doom Eternal dhe ngjarjeve të tjera në botën e lojërave dhe esports.
Ne postojmë vrojtime dhe orare të transmetimit për lehtësinë tuaj.

Dënimi i Përjetimeve në Lojërat U LIVE

Bëhuni autor

Posto duke përfshirë videot e lojrave Doom dhe lojëra të tjera të njohura, të fillosh transmetime, të bisedosh me njerëz të një mendje të njëjtë, të fitosh pamje.

Njeriu transmeton Doom Eternal në Lojërat LIVE

Zgjeroni audiencën tuaj

Tashmë transmetoni Doom Eternal në Youtube ose Twich, por dëshironi të keni më shumë shikime?
Shtoni Lojërat U LIVE në cilësimet tuaja.
Ne mbështesim streaming.

Biseda u bë më e lehtë

Anydo bisedë ose përmbajtje tekstuale përkthehet automatikisht në gjuhën tuaj. Pra, nuk keni pse të dini gjuhën e audiencës suaj.

Përdorni potencialin e kësaj platforme për të fituar në prurjet Doom Eternal

Ne paguajmë për çdo minutë të transmetimit tuaj dhe çdo pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë ne ju paguajmë.

Transmetuesit e lojrave bisedojnë me shikuesit në Lojërat U LIVE

Postoni rryma të regjistruara dhe fitoni përmes pamjeve

Shikuesit paguajnë për çdo pamje të postimit ose videos suaj, U LIVE Games paguan për çdo 50 shikim.

Merrni shpërblime direkt nga shikuesit

Postoni lidhje për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike.

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në Lojërat U LIVE. Ne gjithashtu garantojmë mbështetjen e zhvilluesve tanë për ju

Përfshini shikuesit në procesin e transmetimit dhe motivoni ata të shikojnë gjërat tuaja përmes pajtimit

{{m3f4_paragraph}}

E tëra që ju duhet është të filloni prurje tërheqëse dhe të krijoni përmbajtje të lezetshme Doom Eternal dhe lojëra të tjera