Ne jemi në kërkim të ekipeve të talentuara të esports për bashkëpunim.

U LIVE Games është një platformë transmetuese për lojëra dhe esports ku transmetuesit fillojnë transmetime dhe bisedojnë me audiencën.

Ne ofrojme

Platformë e përshtatshme për turnetë dhe prurjet.

Hyrja në TOP dhe promovimi i markës së ekipit tuaj në platformën U LIVE Games.

Promovimi i gamers që krijojnë përmbajtje unike.

Mundësia për të fituar para duke u bashkuar me programin e filialeve.

Programi i Filialit

Fto shikuesit e interesuar në esports dhe lojëra. Falë programit të filialeve, ne mund t'ju ndihmojmë të përfitoni sa më shumë nga ky bashkëpunim.

Fto shikuesit

Ndani lidhjen në Lojërat U LIVE në rrjetet sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgojuni miqve tuaj individualisht për të marrë 30% nga blerjet e përdoruesve të ftuar.

Ftoni transmetues të tjerë

Merrni 14% nga të ardhurat e skuadrave të tjera ose transmetuesve të regjistruar përmes lidhjes tuaj të filialit.

Shërbime me të cilat ne punojmë

Përdorni potencialin e platformës U LIVE Games për të fituar para në prurje.

Ne paguajmë për çdo minutë të transmetimit tuaj ose secilën pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues të tërheqësh, aq më shumë ne ju paguajmë. Përdoruesit paguajnë për çdo foto ose video dhe Lojërat U LIVE paguajnë për çdo 50 shikim.

Postoni përmbajtje ekskluzive në dispozicion për pajtimtarët dhe çmimet e përcaktuara. Ne marrim përsipër tërheqjen e shikuesve.

Kushtet e veçanta për
transmetuesit popullorë

Ne do të dyfishojmë gjithçka që keni fituar në platformën U LIVE Fit dhe do t'ju furnizojmë me mbështetje për zhvilluesit, nëse keni më shumë se 5000 abonentë në Instagram, YouTube, Facebook ose shërbime të tjera. Thjesht dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID në U LIVE Fit email.: hello@ulive.games

Mblidhni dhurime
pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike për të marrë shpërblime nga përdoruesit personalisht.

Lehtë për të tërhequr para

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 10 dollarë.

Tërhiqni para në llogaritë Visa ose Mastercard, portofolin e Bitcoin, Sepa dhe Bitsafe ose krijoni fatura (faturat e pagesave).

Pa pagesë pagese - merrni 100% të ardhura dhe U LIVE Fit do të marrë përsipër rreziqet e rimbursimit.

Konkurroni me ekipin tonë femëror Ulive Team