Бараме талентирани екипи за соработка за соработка.

U LIVE Games е платформа за стриминг во врска со игри и придружувања каде што потоците започнуваат преноси и разговараат со публиката.

Ние нудиме

Погодна платформа за турнири и потоци.

Влегување во топ и промовирање на марката на вашиот тим на платформата U LIVE Games.

Промоција на гејмерите кои создаваат уникатна содржина.

Можност да заработите пари со пристапување во придружна програма.

Програма за придружба

Поканете ги гледачите заинтересирани за придружба и игри. Благодарение на придружната програма, можеме да ви помогнеме да извлечете максимум од оваа соработка.

Поканете гледачи

Споделете ја врската до U LIVE Игри во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете ги на вашите пријатели поединечно за да добиете 30% од набавките на поканети корисници.

Поканете други проследувачи

Добијте 14% од приходите на други тимови или потоци регистрирани преку вашата партнерска врска.

Услуги со кои работиме

Користете го потенцијалот на платформата U LIVE Games за да заработите пари на струи.

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток или секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи привлекувате, толку повеќе ви плаќаме. Корисниците плаќаат за секоја фотографија или видео и U LIVE Games плаќа за секои 50 прегледи.

Објавувајте ексклузивна содржина достапна за претплатници и утврдени цени. Го преземаме привлекувањето на гледачи.

Специјални услови за
популарни потомци

Willе ви удвоиме сè што заработивте на платформата U LIVE Fit и ќе ви обезбедиме поддршка за програмери, доколку имате повеќе од 5000 претплатници во Instagram, YouTube, Facebook или други услуги. Само испратете ја врската до вашата страница и лична карта на U LIVE Fit email.: hello@ulive.games

Собери донации
без посредници

Ние дозволуваме да објавувате врски до услуги за донации и е-паричници за да добиваат бонуси од корисниците лично.

Лесно се повлекуваат пари

Размена на секои 5000 монети на 1 американски долари. Минимална сума за повлекување - 10 долари.

Повлечете пари на сметките Visa или Mastercard, Bitcoin, паричникот, Sepa и Bitsafe или креирајте фактури (сметки за плаќање).

Без наплата - добијте 100% приход и U LIVE Fit ќе ги преземе ризиците за поврат.

Натпреварувајте се со нашиот тим за женски придружници