Rrjedhat e drejtpërdrejta CS GO
në Lojërat U LIVE

Watch. Luaj. Shfaqje.

U LIVE Games është një platformë transmetimi rreth lojërave dhe esports

Këtu mund të shihni transmetime të drejtpërdrejta CS GO,
dhe video me gamerët më të mirë
ose thjesht bisedoni me miqtë e një mendjeje.

Njeriu transmeton CS: SHKO në lojëra LIVE

Shikojnë
CS: SHKO dhe lojëra të tjera transmetime online nga streamers tona femra -
Ekipi LIVE

Jini të informuar në lidhje me të fundit
CS: GO lajme dhe ngjarje të tjera të shquara në botën e lojërave dhe esports - lojtarë, ndeshje, turne, kampionate. Ne postojmë vrojtime dhe orare të transmetimit për lehtësinë tuaj.

Posteri i aplikacionit Lojëra U LIVE me CS: GO streams

Bëhuni autor

Post angazhimin CS: GO video dhe regjistrimet në turne dhe fitoni përmes shikimeve.

CS: SHKO live në U LIVE Games

Përdoruesit paguajnë për çdo pamje të postimit ose videos suaj, U LIVE Games paguan për secilën 50 shikime.

Ne paguajmë për çdo minutë të rrjedhës suaj dhe çdo pamje të postimit. Sa më shumë shikues të keni, aq më shumë para do të merrni

Shikoni CS: Rrjedhat GO
në platformën U LIVE Games