CS GO преноси во живо
на U LIVE игри

Гледајте. Играј Прикажи

U LIVE Games е платформа за стриминг за игри и придружба

Овде можете да ги гледате тековите во живо на CS GO,
и видеа со најдобри гејмери
или само разговарајте со пријатели со истомисленици.

Man streams CS: GO на U LIVE игри

Гледајте
CS: GO и други игри онлајн потоци од нашите женски проследувачи -
Ти си IVEИВ тим

Бидете информирани за најновиот
CS: GO вести и други истакнати настани во светот на игри и придружба - гејмери, натпревари, турнири, првенства. Ние објавуваме прегледи и распореди на радиодифузија за ваша погодност.

Постер на апликацијата U LIVE Games со CS: GO streams

Станете автор

Објави ангажирање CS: GO видеа и снимања на турнири и заработи преку прегледи.

CS: GO преноси во живо на U LIVE игри

Корисниците плаќаат за секој преглед на вашиот пост или видео, U LIVE Games плаќа за секој 50 прегледи.

Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој преглед на објавата. Колку повеќе гледачи имате, толку повеќе пари добивате

Гледајте CS: GO струи
на платформата U LIVE Games