Krijoni përmbajtje unike
për lojëra dhe esports
platformë dhe fitoni para!

Shkruaj artikuj dhe fito para për shikim.

U LIVE Games është një platformë lojrash dhe esports ku përdoruesit lëshojnë transmetime, postime të vlerësimeve, udhëzues dhe rrugëkalime. Këtu njerëzit ndajnë gjithashtu përvojën e tyre - postoni këshilla dhe kode si në artikuj ashtu edhe në video.

Ne jemi në kërkim të autorëve të talentuar të gatshëm për të krijuar përmbajtjen e tyre unike. Ne paguajmë për shikim dhe gjithashtu lejojmë të postojmë artikuj të paguar. Vizitorët paguajnë deri në 0,04 dollarë për shikim.

{{image_alt_1}}

Përdorni potencialin e Lojërave U LIVE për të fituar përmbajtjen e lojës

Ne lejojmë metoda të shumta të fitimit të parave: ju mund të postoni artikuj falas dhe të fitoni shikime ose ta bëni përmbajtjen tuaj të paguar për shikuesit. Përdorni programin tonë të filialeve për të marrë të ardhura pasive.

{{image_alt_4}}

Pagesa për shikimin e postimeve

U LIVE paguan për secilën 50 shikime të përmbajtjes tuaj që është falas për shikuesit.

Shpërblim për të ftuar reklamuesit e kopjuesve

Ftoni autorë të tjerë në platformën tonë dhe merrni 10% nga të ardhurat e tyre.

Paraja e tekstit përmes pajtimeve

Krijoni përmbajtje ekskluzive dhe bëjeni falas përmes pajtimit. Nuk do të zgjidhni çmimin e pajtimit mujor.

Fitimi i parave përmes motorit të kërkimit

Bëhuni partneri ynë, ftoni përdoruesit në U LIVE dhe merrni 30% nga blerjet në platformë.

Ne aspirojmë për përmbajtje të larmishme

Këtu ne promovojmë postime në lidhje me lojërat dhe esports - rishikime të lojërave dhe pajisjeve, rrugëdaljet, këshilla për lojtarët dhe turnet e esports.

Postimet me cilësi të lartë ndihmojnë për të fituar më shumë

Angazhimi i fotografive ose videove dhe përshkrimi tërheqës i postimit tuaj tërheqin më shumë shikues dhe rrisin të ardhurat tuaja.

Tërheqje e lehtë

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 10 dollarë.

Tërhiqni para në llogaritë Visa ose Mastercard, portofolin e Bitcoin, Sepa dhe Bitsafe ose krijoni fatura (faturat e pagesave).

Pa pagesë pagese - U LIVE Fit merr përsipër rreziqet e rimbursimit.

Keni dyshime?
Na kontrolloni dhe fitoni sot!