Создадете уникатна содржина
за игри и придружба
платформа и заработете пари!

Напишете статии и заработувајте пари по преглед.

U LIVE Games е платформа за игри и придружба каде што корисниците лансираат струи, објавуваат прегледи, упатства и прошетки. Тука луѓето исто така го споделуваат своето искуство - објавуваат совети и кодови и во статии и во видеа.

Бараме талентирани автори подготвени да создадат свои уникатни содржини. Плаќаме по преглед и исто така дозволуваме да објавуваме платени написи. Посетителите плаќаат до 0,04 $ по преглед.

{{image_alt_1}}

Користете го потенцијалот на U LIVE Games за да заработите содржина на играта

Ние дозволуваме бројни методи за монетизација: можете да објавувате бесплатни написи и да заработувате прегледи или да ја направите вашата содржина платена за гледачите. Користете ја нашата придружна програма за да добиете пасивен приход.

{{image_alt_4}}

Плаќање за прегледување на мислења

U LIVE плаќа за 50 прегледи на содржината што е бесплатна за гледачите.

Награда за покана на текстописци

Поканете други автори во нашата платформа и добијте 10% од нивниот приход.

Монетизацијата на текстот преку претплати

Создадете ексклузивна содржина и направете ја бесплатно преку претплата. Не можете да изберете цена на месечна претплата.

Монетизацијата преку машина за пребарување

Станете наш партнер, поканете ги корисниците на U LIVE и добијте 30% од набавките на платформата.

Ние се стремиме кон разновидна содржина

Тука ние промовираме натписи за игри и придружба - прегледи за игри и хардвер, прошетки по чекор, совети за турнири за гејмери и придружба.

Висококвалитетните натписи помагаат да заработите повеќе

Ангажирање фотографии или видео и привлечен опис на објавата привлекуваат повеќе гледачи и ги зголемуваат вашите приходи.

Лесно повлекување

Размена на секои 5000 монети на 1 американски долари. Минимална сума за повлекување - 10 долари.

Повлечете пари на сметките Visa или Mastercard, Bitcoin, паричникот, Sepa и Bitsafe или креирајте фактури (сметки за плаќање).

Без наплата - U LIVE Fit ги презема ризиците за поврат.

Дали се сомневате?
Проверете нè и заработувајте денес!