Bashkohuni në Ekipin e Lojërave ULIVE

Nisni prurjet e lojrave. Postoni foto dhe video.
Fitoni përmes pamjeve.

Lojërat U ULIVE - një platformë transmetimi kushtuar lojrave dhe cybersport.

Nisni prurjet e lojrave, socializohuni përmes Just Chatting ose postoni lajmet tuaja. Ne paguajmë për çdo minutë të rrjedhës suaj dhe çdo pamje të postimit tuaj. Sa më shumë shikues ka, aq më shumë para ju paguajmë.

Kushtet ekskluzive për krijuesit e talentuar

Ne do të dyfishojmë gjithçka që fitoni në U ULIVE dhe do t'ju ofrojmë mbështetje nga zhvilluesit tanë - në rast se keni më shumë se 5000 abonentë në Twitch, YouTube, Facebook ose shërbim tjetër.

Thjesht na dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID ULIVE të Lojërave ULIVE: hello@ulive.games

Të ardhura për minutë

Do të paguheni për çdo vizitor, edhe në një rrjedhë falas.

Rrjedha e shumëfishtë

Kombinoni Lojërat U ULIVE që transmetojnë me shërbime të tjera.

Mblidhni donacione pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike për të marrë dhurime drejt nga përdoruesit.

Asnjë ndalim i përmbajtjes

Ne nuk ndalojmë lojëra dhe përmbajtje të nxehtë në transmetime. Ne thjesht krijojmë kufirin e vendit dhe moshës për poste të veçanta.

Fito para offline

Profili juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime intriguese dhe mbledhni pamje.

Fotografitë dhe videot

Eachdo pamje apo foto paguhet nga përdoruesi; për 50 shikime paguhen nga shërbimi i Lojërave U ULIVE Lojëra.

Videot e rrjedhës së lojës

Rrjedha juaj ishte e paharrueshme? Ju mund ta ruani videon dhe ne do t'ju paguajmë për çdo pamje të ardhshme.

Programi i Filialit

Bashkëveproni me tifozët tuaj në një mënyrë të re: ftoni shikuesit e interesuar për lojëra. Falë programit të filialeve ne mund t'ju ndihmojmë të përfitoni sa më shumë nga kjo.

Programi i Filialit

Ndani lidhjen në Lojërat U ULIVE në rrjetet sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgoni mesazhe individuale për miqtë tuaj. Merrni 30% nga blerjet e përdoruesve të ftuar.

Ftoni transmetues të tjerë

Fito 14% nga të ardhurat e atyre që kishin regjistruar përmes lidhjes së bashkëpunimit tuaj.

Tërheqje e lehtë e parave

Shkëmbeni secilën 6000 monedha për 1 $. Shuma minimale e tërheqjes - 30 dollarë

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Pagesa pa pagesa. Merrni 100% të ardhura dhe Lojërat ULIVE do të kujdesen për rreziqet e rimbursimit.

Ekipi i Lojërave ULIVE UL po kërkon për gra sportive në internet

Ne kemi nevojë për vajza që luajnë mirë ose janë në gjendje të transmetojnë përmes Just Chatting për lojëra.