Придружи се на ULIVE Тимот на игри

Стартувајте потоци за игри. Објавувајте фотографии и видеа.
Заработете преку погледи.

U ULIVE Игри - платформа за стриминг посветена на игри и сајбер -порт.

Стартувајте проследувања на игри, дружете се преку Само четување или објавете ги вашите новости. Плаќаме за секоја минута од вашиот поток и за секој поглед на објавата. Колку повеќе гледачи има, толку повеќе пари ви плаќаме.

Ексклузивни термини за талентирани творци

Willе удвоиме сè што заработувате на U ULIVE и ќе ви обезбедиме поддршка од нашите развивачи - во случај да имате повеќе од 5000 претплатници на Twitch, YouTube, Facebook или друга услуга.

Само испратете ни ја врската до вашата страница и ULIVE ИД на игри: hello@ulive.games

Приход во минута

Willе бидете платени за секој посетител, дури и во бесплатен поток.

Мулти стриминг

Комбинирајте ги ULIVE Игри што се движат со други услуги.

Соберете донации без посредници

Ние дозволуваме да објавувате врски до услуги за донации и е-паричници за да добиваат донации право од корисниците.

Нема забрани за содржина

Ние не забрануваме игри и топла содржина во струи. Едноставно создаваме земја и старосна граница за одредени работни места.

Заработете пари офлајн

Вашиот профил е извор на пасивни приходи. Објавувајте фотографии и видеа, додајте интригантни описи и собирајте погледи.

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед се плаќа од страна на корисникот; на секои 50 прегледи се плаќа услугата U ULIVE Games.

Видеа за видео поток

Вашиот поток беше незаборавен? Можете да го зачувате видеото и ние ќе ви платиме за секој иден приказ.

Програма за придружба

Интеракција со вашите фанови на нов начин: поканете ги гледачите заинтересирани за игри. Благодарение на придружната програма можеме да ви помогнеме да извлечете максимум од тоа.

Програма за придружба

Споделете ја врската до ULIVE Игри во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете индивидуални пораки до вашите пријатели. Добијте 30% од набавки на поканети корисници.

Поканете други проследувачи

Заработете 14% од приходот на оние кои се регистрирале преку вашата партнерска врска.

Лесно повлекување пари

Разменете ги сите 6000 монети за 1 УСД. Минимална сума за повлекување - 30 американски долари

Користете ги услугите VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да повлечете пари.

Исплати без наплата. Добијте 100% приход и ULIVE Игри ќе се грижат за ризиците за поврат.

Тимот на УЛИВНИ УЛИВ игри бара жени од сајбер-спортови

Ни требаат девојки кои играат добро или се во можност да проследуваат преку Само Чет за игри.